MENIU CLOSE

5 motive pentru care un fotograf e un “must have” pentru aniversarea ta

De ce să investești într-un fotograf la aniversarea ta?

Îți spunem noi, ca emoțiile și trăirile pe care le-ai avut atunci să le poți simți la fel și peste ani și ani, cand vei privi acele fotografii și îți vei aduce aminte de MOMENTUL TĂU.

Cu toții iubim aniversările. Acestea fac parte din viața noastră, ne bucură inimile, ne împlinesc și ne aduc împreună cu oamenii pe care îi iubim. De fiecare dată le așteptăm cu emoție, recunoștință și cu sufletul larg deschis. Ce poate fi mai minunat decât să fii alături de oamenii dragi care contează cu adevărat pentru tine?

Fie că vorbim de o aniversare a unei zile de naștere, a copilului tău, a ta sau a soțului, sau poate aniversarea căsniciei voastre, fiecare aniversare este un eveniment unic. Așa că fă din el un eveniment memorabil, dă-i viață, dă frâu liber emoțiilor, captează momentul tău și pune-l în lumina reflectoarelor ca să îți aduci aminte de el și peste anii care vor urma. 

E un sentiment minunat să fii atât în rolul de a fi sărbătorit cât și acela de a fi invitat la o aniversare. Și cum fiecare aniversare este unică, specială, plină de emoție și oameni minunați alături, atunci e musai să imortalizezi momentul tău. Doar imaginează-ți cum vei răsfoi albumul cu fotografii care te va plimba prin “călătoria” aniversării tale: cu emoțiile și trăirile pe care le-ai avut atunci captate și păstrate în fotografii reale care vor dăinui pe veci.

Și îți dăm doar 5 motive pentru care un fotograf e un “must have” pentru aniversarea ta:

  • E momentul tău de care îți vei aminti toată viața. Și e fain să revezi acel moment peste ani, 5, 10, 15, 20… Și va fi și mai fain să răsfoiești albumul foto, poate chiar împreună cu oamenii dragi care au fost lângă tine, la aniversarea ta.
  • Emoțiile tale sunt surprinse în fotografii. Da, chiar așa este, emoțiile și trăirile pe care le-ai avut atunci, le poți simți la fel și peste ani cu ajutorul fotografiilor. Să simți fiorul bucuriei și al recunoștinței care pornește din inimă, când vei privi acele imagini, este cu adevărat ceva magic.
  • Păstrezi în siguranță amintirea ta. Nimic nu se compară cu senzația atingerii unui album foto. Iar în ziua aceea în care vei da pagină cu pagină și vei mângâia cu blândețe și căldură fiecare fotografie, te va readuce înapoi la MOMENTUL tău.
  • Vei avea mereu alături chipurile oamenilor dragi de la aniversarea ta. Și e un sentiment plăcut pe care vrei să îl ții aproape toată viața. Oamenii pe care îi iubești fac parte din viața ta.
  • Albumul foto este ca o “călătorie” a aniversării tale. Te poartă prin toate momentele surprinse în cadrul evenimentului tău. De la început și până la final. Și păstrează vii toate amintirile și emoțiile tale. Iar acest lucru este de neprețuit.

Noi, echipa Event Portrait, ca de fiecare dată, suntem aici cu inima larg deschisă pentru voi și suntem mereu gata să imortalizăm emoția, sclipirea și bucuria din ochii voștri.
Pentru noi fiecare moment contează, fiecare trăire este specială și este unică.
Suntem mereu atenți să captăm emoție și nu doar niște simple cadre și creăm din fiecare aniversare o amintire memorabila.