MENIU CLOSE

Ana & Alin – Cea mai reusita nunta din 2018

Au fost odata ca niciodata Ana & Alin,
Oameni petrecareti, oameni decisi sa isi oficializeze relatia in decembrie 2018, da, party in seara dintre ani 🙂

Am acceptat instant sa le fim alaturi, este o incantare un eveniment cu oameni pusi pe distractie, cu chef de dans, de voie buna.

Totul a inceput pe 15 decembrie cand a avut loc cununia civila, intr-o zi cu zapada, cu frig, dar cu multa bucurie in familiile lor.


Pe 31 decembrie Ana a imbracat rochia de mireasa, o rochie cu buzunare, asortata cu o pereche de tenesi albi si o coafura tipica ei.Alin a asortat si el un papion cu un zambet pe care nu l-a dat jos toata seara.

Evenimentul a avut loc la Hotel Caro, unde am apreciat amabilitatea personalului, atat cu invitatii, dar mai ales cu echipa noastra, au fost extrem de atenti la detalii.Au organizat si ei petrecere de Revelion, de la care Ana a fost nelipsita – au furat mireasa!


Dar nu inainte de ora 12 cand toooti invitatii au iesit sa se bucure de focul de artificii, dar si de marturiile alese cu mult bun gust de catre Ana & Alin.


Au avut si piesa de teatru tare amuzanta – surpriza din partea Ioanei si Ancai – https://www.facebook.com/Sufletos/


Traditiile au fost apreciate de catre cei doi miri, insa nu neaparat si urmate. Ana a aruncat insa buchetul.

Iar tortul a fost evident special, diferit ca si aspect de ceea ce am intalnit anul acesta in cadrul evenimentelor.


Ana & Alin ne-au dat startul si unui nou proiect de suflet – oferind invitatilor cabina foto Event Portrait, pentru un plus de distractie, fiecare invitat a putut pleca acasa cu o altfel de marturie, si asa sunt din ce in ce mai putini cei ce printeaza fotografii. Revenim curand cu detalii despre cabina 🙂

Multumiri multe Ana! Multumiri multe Alin! ne-ati aratat ca inca se mai poate organiza un eveniment unde toti oamenii se distreaza, traind momentul!

Speram sa va revedem mereu sanatosi si voiosi!