MENIU CLOSE

Botezul Anei – Dovada ca oamenii inca au caldura sufleteasca

Anul acesta, dar si in toamna aceasta, in special, am cunoscut multe familii devenite dragi noua in urma colaborari pentru un Portret de Botez – Crestinarea minunilor lor 🙂

Suntem mereu extrem de atenti la detaliile administrative aferente evenimentelor, insa nu totul tine de noi. Astfel ca intr-o frumoasa dupa-amiaza in urma unui blocaj pe frumoasa centura a capitalei noastre, cand mai erau doar 10 minute si ne intalneam emotionata familie de fotografiat in cadrul slujbei de botez, a trebuit sa ocolim alte 50 minute prin oras, sa putem suprinde cadrele baitei din cristelnita.

Cum a reactionat familia Chirtoaca?? Cu o caldura nemaintalnita, cu o vorba calma si linistita, cu o discutie fata de preotul ce a crestinat bebelina, cu obtinerea unei pauze de 15 minute inaintea slujbei, ca fotograful sa le poata fi alaturi.

Cum a reactionat Event Portrait? Cu emotie ca si la primul eveniment, cu multumire, cu uimire ca inca exista oameni ce sunt oameni.

Am cunoscut astfel o micuta bebelina superba, si extrem de cuminte, o familie alaturi de care in orice moment esti ca si in familia ta, un fratior al printesei proaspat crestinata cu o atitudine de apreciat, o pereche de nasi ce a crestinat multi bebei cu drag, o mama si un tata ce cresc cu dragoste 2 minuni, si nu in ultimul rand un preot de apreciat.

Dovada ca inca avem oameni frumosi o avem in multe fotografii, bucuria noastra mare este cand vedem si oameni frumosi in interior!

Multumiri multe pentru asta!