MENIU CLOSE

Bucuria unei iesiri in aer liber – Portret de Familie

Redeschiderea parcurilor dupa starea de urgenta data de pandemie, este o mare bucurie pentru toata lumea, in special pentru copii. Ne-am bucurat cu totii de timpul petrecut in familie, in casa, dar o plimbare in aer liber este greu de inlocuit de catre orice activitate desfasurata indoor.

Noul coronavirus a blocat multe vise, multe planuri, insa a consolidat multe familii si a aratat ce conteaza cu adevarat in vietile noastre poate uneori prea pe fuga.


Starea de alerta instaurata recent este pentru multi dintre noi bucuria unei iesiri in aer liber. Prima zi a fost sarbatorita de catre echipa noastra, chiar cu o sedinta foto in Parcul IOR – Alexandru Ioan Cuza. A fost o zi cu adevarat speciala din multe puncte de vedere, printre care si faptul ca era ziua de nastere a mamicii fotografiate, o raza de soare ce a zambit tot timpul!

Ne stiam de la fotografierea botezului celui mic, iar chimia a fost maxima – am aflat ca si lor le plac si fotografiile alb negru.Este uneori provocator sa faci un copil de 1 an sa rada in fata aparatului de fotografiat. Dar starea de bine alaturi de familie, data de o plimbare in parc, cu atat de multe de explorat pentru un mic curios, a scos si bucuria lui in cadrele noastre.


Timpul trece din ce in ce mai repede, iar cei mici cresc. Va invitam oricand timpul ne permite, la o sedinta foto portret de familie!