MENIU CLOSE

Zambete printate, nu doar digitalizate!

Fiecare eveniment in parte inseamna pentru noi o noua sansa de a oferi clientilor nostri o portie binemeritata de zambete. Ne place sa ne surprindem clientii cu servicii distractive, de calitate, cu care ei sa se mandreasca mai departe.

 

 

Asa a luat nastere masina de zambete, cabina foto Event Portrait, cea care ne insoteste la evenimentele unde se doreste un plus de distractie. Si credeti-ne, nimic nu pare a fi mai amuzant decat sa ai posibilitatea de a te transforma in cateva clipe, in fata obiectivului, in personaje din cele mai diverse, spre amuzamentul tuturor.

De ce sa alegi cabina foto Event Portrait?

Ne-am cladit numele pe ideea de familie, iar familia are in spate un munte de momente ce merita imortalizate. De aceea, ca de la o familie pentru alte familii, oferim acest nou serviciu pentru a imortaliza momentele amuzante din timpul evenimentelor pe care le organizezi.

Surprindem cu bucurie atmosfera festiva, momentele comice, grimasele si fericirea, toate cuprinse intr-o sclipire de obiectiv.

Cabina foto Event Portrait se poate inchiria pe o durata de la 4 la 10 ore, oferindu-ti la finalul evenimentului fotografiile realizate digital si distractie nelimitata. 

Pentru a le darui invitatilor binemeritate zambete, vei avea la dispozitie fotografiile printate pe loc, pe care le vei putea folosi ca marturii sau dulci amintiri pline de bucurie. 

Vei putea astfel sa surprinzi in mod neasteptat persoanele care, in mod dezinteresat si fara a astepta ceva in schimb, vin sa se bucure alaturi de tine de un anumit eveniment.

Noi punem la dispozitie si fundalul specific, festiv, precum si accesoriile vesele si amuzante, care sa dea nota distractiva fotografiilor. Cabina foto iti ofera fotografii nelimitate printate, ce pot fi personalizate in functie de propria alegere (cu data, cu nume) si un operator va fi mereu alaturi de tine pentru a te ajuta sa realizezi amintiri de neuitat.

Vrei să surprindem emoții și la evenimentul tău?

Dacă îți dorești să fim cei care să îți imortalizeze cele mai frumoase amintiri, așteptăm să ne contactezi pentru a stabili mai multe detalii.