Ședințe foto de Crăciun în București

În perioada 1 – 20 decembrie 2023, vino la ședințele noastre tematice de Crăciun, organizate cu dragoste pentru oameni și pasiune pentru frumos. Dar mai ales autentice, cu decor real!

Prea mare să mai crezi în Moș Crăciun? Nicidecum!

Am decis ca și anul acesta să ieșim din tipare și să îți oferim libertatea de a visa în decoruri minunate, într-o experiență senzorială deosebită.

Așa e că ai visat măcar o dată să te bucuri de o ședință foto de Crăciun altfel decât obișnuitele sesiuni de studio? Ei bine noi îți oferim un decor real, autentic, tematic, în care să te poți plimba în voie și să fii tu însuți. Să descoperi detalii și să privești globurile jucăușe prin ochi de copil.

De-a lungul timpului s-a vorbit mult despre autenticitatea Crăciunului. Despre a fi mai bun de Crăciun sau despre felul în care ne prezentăm lumii în perioada în care accentuăm cel mai mult umanitatea și iubirea. Pentru că discuțiile sunt uneori controversate, noi, Event Portrait, am ales ca anul acesta autenticitatea să fie tema noastră. Ne dorim să surprindem emoția Crăciunului așa cum este ea, necenzurată, nediluată, fără a fi dezbinată de conținut. Simțământ, nu ambalaj, trăire reală, și nu o ședință foto regizată.

Imortalizăm și păstrăm vii momentele prețioase din viața ta

Cei mici cresc și uneori suntem uimiți de cât de înalți sau înțelepți au devenit. Viața este, într-adevăr, despre călătoria de la punctul A la punctul B, dar cât de des uităm că adevărata bogăție constă în momentele trăite cu intensitate? În emoțiile fiecărei situații, în recunoștința fiecărei zile, în bucuria de a fi aici, alături de cei dragi? Rar observăm că ne sunt alături în orice situație.

Cumva evoluția și schimbarea nu pot fi oprite, dar noi ne propunem să schimbăm asta. Vrem să imortalizăm și să păstrăm vii momentele prețioase din viața ta. Să simți acea bucurie când le privești cu emoția bucuriei că le-ai experimentat.

Dacă ești antreprenor sau freelancer care investește timp și energie în dezvoltarea brandului său, fie decembrie, fie august.. ar fi bine să conștientizezi că nu vinzi produse sau servicii: te vinzi pe tine. Da, ai citit bine. Tu ești povestea cea mai frumoasă pe care o vinzi fiecărui client care bate palma cu tine.

De aceea, ai nevoie de o imagine profesională în mediul online, chiar acum, pentru a inspira încredere, deschidere, flexibilitate și empatie. Pentru ca oamenii să-și dorească să le fi alături în călătoria lor, chiar și de Crăciun.

Crăciunul este perioada perfectă pentru a-ți oferi un cadou și șansa la un moment pentru tine

De aceea, te invităm într-o incursiune plină de magie în lumea Crăciunului, ocazia perfectă pentru a celebra și a înregistra acele momente autentice cu cei dragi. În perioada 1 – 20 decembrie 2023, vino la ședințele noastre tematice de Crăciun, organizate cu dragoste pentru oameni și pasiune pentru frumos.

Ia-ți gândurile de la alergătura zilnică și adună-ți prietenii sau familia în jurul tău. Haide să capturăm aceste momente prețioase în imagini ce vor fi rama perfectă pentru amintirile tale, bucurându-te de ele pe tot parcursul anului ce vine.

PORTOFOLIU SEDINTA FOTO CRACIUN

Cui ne adresăm?

Echipa Event Portrait este pregatita pentru a satisface nevoile și dorințele diferite ale clienților lor prin versatilitatea și adaptabilitatea serviciilor oferite.

Sedinta foto Crăciun Branding Personal

Aceste sesiuni pot fi potrivite pentru profesioniști, antreprenori sau influenceri care doresc să creeze conținut festiv pentru brandingul lor.

Sedinta foto Crăciun pentru Cupluri

Cuplurile care doresc să împărtășească experiența Crăciunului și să creeze amintiri frumoase împreună într-un cadru festiv.

Fotografii Craciun de familie

Familii care au puii la primul lor Crăciun și doresc să înregistreze această perioadă specială din viața lor.

Voucher Cadou pentru o Sedinta foto de Crăciun

O ședință foto de Crăciun poate fi o modalitate minunată de a oferi un cadou unic și personalizat pentru cei dragi.

Clip video de Craciun - Portret de moment

Putem sa îți oferim o experiență de Crăciun autentică, in format video.

Culoare, lumină, un decor special și un Ho, Ho, Ho pe fundal – pentru o urare video unică!

Am ascuns în acest spațiu magia Crăciunului și am presărat din plin praf crăciunesc pentru bună dispoziție și zâmbete.

  Vino să transformăm fiecare moment într-o poveste de Crăciun!

Oferta noastră pentru sedința foto de Crăciun 2023

Întoarcem inima Crăciunului în două decoruri reale și autentice. 

Am ales pentru tine decoruri minunate, feerice, pentru ca tu și familia ta să vă bucurați de o experiență veritabilă a unei sesiuni foto de Crăciun. Atât de autentică, încât veți uita că pozăm și vă veți bucura de magia pregătită special pentru voi.

Decor AMBERY HOME

Pipera/Voluntari, Drumul Potcoavei nr 1

350 lei sau 700lei
  • miniședință foto de aproximativ 25 minute (doar luni - joi) sau ședință foto 50 minute
  • 1 tinuta, 1 familie/cuplu/persoana sau 2 tinute
  • 7 zone decorate cu elemente unice, decor real
  • minim 20 fotografii garantate sau minim 60 de fotografii depinde de timpul ales, editare profesionala
  • predarea fotografiilor în maxim 7 zile
Pe baza contract & factura, programari doar pe baza achitarii unui avans de 200lei, diferenta in ziua sedintei.

Decor By The Lake

Str. Academiei nr 1, Căciulați

800 lei
  • ședință foto de aproximativ 50 minute
  • fotografiere in 2 tinute
  • 2 zone aer liber , 5 zone interior, decorate cu elemente unice, decor real
  • minim 60 fotografii garantate, editare profesionala
  • predarea fotografiilor în maxim 7 zile
Pe baza contract & factura, programari doar pe baza achitarii unui avans de 300lei, diferenta in ziua sedintei.
Suplimentar putem aduce valoare momentului cu

Ultimii ani ne-au învățat că viața merită trăită cu patos și că dacă ai ocazia să faci ceva memorabil, atunci nu ar trebui să eziți.

Așa că am pregătit pentru tine toate motivele să alegi acum ședința foto de Crăciun, de care să îți amintești peste ani.

 

Beneficii ale Sesiunilor Foto de Crăciun cu Event Portrait

Susținere Empatică pentru Familii

Deoarece avem și noi doi copii, înțelegem importanța sărbătorilor de Crăciun în viața ta și suntem aici pentru a fi alături de tine și de cei dragi în această perioadă specială.

2 Spații Magice de Peste 150 mp

Beneficiezi de 2 variante de decoruri reale, cu peste 150 de metri pătrați de elemente de decor unice, care transformă fiecare fotografie într-o poveste de Crăciun autentică.

Delicii Tradiționale Disponibile

Poți comanda cozonaci și să îi iei la plecare, pentru a adăuga o notă tradițională sărbătorilor tale.

Experiență Personalizată pentru Toți

Fie că dorești o ședință individuală, să-ți pui în valoare branding-ul personal cu o tematică de Crăciun, să imortalizezi momente speciale în cuplu sau în familie (chiar și atunci când ai puii tăi la primul Crăciun), sau să oferi un voucher cadou pentru o ședință tematică, noi suntem aici să îndeplinim toate aceste dorințe. Locații prietenoase cu animalele de companie Pisica și Câinele sunt primite cu bucurie, atât timp cât sunt prietenoase cu decorul/locația/echipa. Am fotografiat, deci se poate... cu drag o familie alcătuită din 2 adulți, 2 copii, 2 pisici, 1 câine - all pet friendly.

Oază de Deconectare

Timpul petrecut în oricare dintre locațiile alese - Ambery Home Studio sau By The Lake este un beneficiu de neprețuit. Te vei bucura de un spațiu plin de farmec și o atmosferă care te ajută să te deconectezi de la agitația cotidiană.

Cunoaștere și încredere în sine

Dacă nu știai, o ședință foto are mai multe beneficii decât amintiri palpabile pe hârtie foto. De fapt, Cristina, cu talentul său înnăscut și un zâmbet larg, te va face să te cunoști mai bine și să îți crești încrederea în sine fără să îți dai seama. Este magia pe care o poate crea prin cuvintele blânde, răbdarea, empatia și darul de a lucra frumos cu oamenii.

Experiență și Profesionalism

Cu aproximativ 7 ani de astfel de sesiuni, dintre care 2 ani petrecuți în locația Ambery Home Studio, te poți baza pe expertiza noastră pentru a crea amintiri de neuitat.

Pasiune și dedicare

Aceste ședințe nu se aseamănă cu altele pentru că pasiunea și dedicarea de care dau dovadă cei doi, Cristina și Ionuț te vor face să te simți minunat în pielea ta chiar și dacă ești anxios/ă sau ai emoții pentru că te afli la prima ședință foto. Emoțiile se risipesc sub bagheta magică a soților Jilavu.

O experiență de Crăciun autentică, plină de magie, emoții și amintiri prețioase.

 

Rezervă-ți Momentul Tău

Locația indoor este Ambery Home Studio, situat pe Strada Drumul Potcoavei 23, Pipera. 

Decorul Indoor + 2 zone aer liber /Outdoor este By The Lake, Str. Academiei nr 1, Căciulați.

Pentru mai multe detalii și pentru a face programări, ne poți contacta la numărul de telefon 0727 570 489 (cel mai sigur perioada aceasta) sau la adresa de e-mail [email protected].

Scroll to Top