MENIU CLOSE

De ce este importanta fotografia de nunta?

Ziua nuntii este una speciala, nu seamana cu nicio alta zi din viata ta (cunoscatorii stiu). Desi poate incepe normal, cu o cafea aromata, cu un ceai sau cu imbratisarea celui drag, ziua nuntii mai aduce cu ea si altceva. In ziua nuntii sunt emotiile cele mai puternice, sunt trairile cele mai vii si arzatoare ale zilei in care urmeaza sa depui un juramant de iubire, in fata Divinitatii si a ofiterului de stare civila. Un “DA!” puternic ce atrage dupa sine ropote de aplauze gata pregatite sa alunge emotiile.

Ziua nuntii este despre inceputul vietii amandurora, insa nu despre drumuri separate, ci despre doua strazi care se intalnesc spre aceeasi destinatie.

Ziua nuntii este un moment, o bucurie pe care merita sa o pastrezi intr-un loc in care sufletul tau sa se intoarca cu placere. Astfel, fotografia de nunta ramane cea mai buna metoda de a pastra amintirile, pentru ca ele sunt de fapt cele care raman pentru intreaga viata.

Fotografia de nunta reuneste generatiile trecute si viitoare

V-ati uitat vreodata la albumele parintilor in care tronau elegante fotografiile statice de tip portret de nunta? V-ati intrebat vreodata cum a fost nunta parintilor vostri? Ei bine stiti, fiecare generatie trece prin aceste lucruri, drept pentru care si voi, la randul vostru, veti raspunde acestor intrebari. De ce sa nu o faceti atunci prin poze? Da, o fotografie de nunta este capabila sa surprinda bucuria si voia buna, dar si emotiile zilei celei dintai. In fotografia de nunta poti vedea mainile tremurande pe care se odihnesc verighetele  zambitoare sau buzele care se rasfrang in asteptarea marelui “DA!”. Ba daca te uiti cu atentie poti vedea cu usurinta buchetul care isi alege viitoarea mireasa, pantofii eleganti ai miresei si rochia superba care o face pe aceasta sa para venita ca dintr-un basm.

Pentru noi, Event Portrait, fotografia de familie este deopotriva o amintire si o marturie, asa ca suntem datori sa surprindem aceste momente. Fotografia de nunta este un portal magic catre momentele in care descendenta unei noi generatii va avea sa inceapa. In plus, fotografia de nunta reuneste la un loc membrii familiei si prietenii prezenti la nunta, pentru ca nunta este un moment de celebrare, de sarbatorire a ideii de familie, de cuplu, de maturizare a unei relatii gata sa faca pasii urmatori.

Fotografia de familie este un minunat promotor al iubirii

Fotografia de nunta sarbatoreste iubirea si pune in prim plan mirii, pentru ca in definitiv ei sunt personajele principale ale povestii. Cu ajutorul unui fotograf bun poti face dintr-o fotografie de nunta o amintire de vis, ACEA amintire care niciodata nu este pusa in albume sau depozitata, ci este inramata si asezata in cel mai vizibil loc al casei.

Fotografia de nunta este promotorul iubirii, deoarece in pozele de nunta se vede acea dragoste pura si curata care ii aduce pe miri in fata tuturor, gata sa isi marturiseasca cele mai de pret sentimente. Verighetele, mainile, voalul alb- simbol al puritatii, mana tatalui care conduce mireasa spre altar, domnisoarele de onoare si minunatul vals al mirilor, acestea sunt amintiri nepretuite, care merita sa va ramana voua, amintindu-va mereu ca in iubire e nevoie de doi si ca pe drumul casniciei ati plecat impreuna. Iar pentru toate aceste momente e nevoie de fotografia de nunta, pentru ca doar asa putem rememora totul, ca si cum ar fi fost ieri. Asadar voi bucurati-va de nunta voastra si fauriti amintirile, pentru ca de surprinderea lor in tihna ne ocupam noi, Event Portrait.