MENIU CLOSE

Dreptul de a pastra private amintirile este pe deplin respectat – suntem alaturi de voi!

A lucra cu oamenii este dupa cum stiti una dintre cele mai mari provocari. Dar noua ne place! Suntem incantati de fiecare om pe care il intalnim, caruia ii putem lasa o fotografie in rama sau un video in biblioteca.

Mass media este a 4-a putere in stat, invatam inca de la scoala. Social Media consideram ca este poate mai puternica in 2020. Mamicile dar si taticii, sunt din ce in ce mai atenti cu postarile din retelele de socializare. Astfel ca noi, cei ce oferim servicii foto, video, cabina foto, suntem din ce in ce mai des rugati sa nu publicam materiale cu familiile ce apeleaza la serviciile noastre.

O echipa din industria aceasta foto video are nevoie de un portofoliu pentru a prezenta ce poate face pentru viitoarele colaborari, insa si clientii au dreptul la a pastra private amintirile, imaginile nud din timpul slujbei de botez spre exemplu. Norocosi suntem ca le avem. Cu multumiri multe celor ce au contat pe noi.
Atat fotografierea, cat si videografierea evenimentelor din ultimii 5 ani ne-au ajutat sa intelegem fiecare client, sa il respectam si mai mult, sa fim corecti, onesti, alaturi cu tot sufletul de oamenii ce ne ofera la randul lor increderea.

Suntem aici pentru oameni ce apreciaza si ofera energie buna. Asa oferim si noi!

Programati cu incredere serviciile noastre, ne implicam si dedicam timp evenimentelor voastre unice, sa fie cat mai reusite, lucru ce poate fi vazut si peste ani in portretele de familie/eveniment!