MENIU CLOSE
 
 
CRISTINA JILAVU – Fotograf
IONUT JILAVU – Videograf

Într-o lume dominată de publicitate extremă, prezentă pe toate canalele de promovare, noi, Event Portrait, am ales să ne oferim serviciile într-un mod inedit, punând accent pe calitate și pe satisfacția clienților noștri.

Satisfacția  pentru noi se măsoară în zâmbete, iar noi știm să prețuim fiecare moment în care mimica celor pentru care lucrăm se schimbă, schițând zâmbete. Realizăm fotografii, montaje video, portrete de familie, portrete de eveniment, pe scurt, portrete de momente reușite.

Suntem aici pentru voi și de aceea poate noi credem în ideea de fotograf și videograf dedicat. Credem în continuitate și încercam prin serviciile noastre să stabilim o relație cu fiecare familie sau companie care are nevoie de un altfel de serviciu foto-video, unul dedicat, unul care să aibă în vedere istoricul familiei și creșterea acesteia, sau dezvoltarea etapizata a unei companii în plina expansiune.

Ne place să fim înconjurați de oameni și ne place să trăim fiecare moment de dincolo de camera sau aparat foto. Ne place să surprindem emoțiile și mai apoi, tot cu emoție, să încheiem cu succes fiecare proiect în parte.

Excelent
Pe baza 33 recenzii
Anca Stoenescu
Anca Stoenescu
Îmi place modul de lucru al Cristinei, îmi place energia ei frumoasa, îmi place cum reușește sa surprindă în imagini stări, emoții, trairi.. Surprinde atât de frumos portrete, încât ma face sa cred ca nu întâmplător se numește Event Portrait. Îți mulțumesc pentru profesionalism și sper la cât mai multe evenimente la care sa colaboram. Succes în tot ceea ce faceți, ca tare bine faceți!
Ana-Maria Lespezeanu
Ana-Maria Lespezeanu
Am colaborat pentru multe evenimente cu echipa Event Portrait, intotdeauna rezultatele au fost la superlativ. Orice nevoie am avut au fost acolo sa ne ajute: nunta noastra de revelion, sedinta foto de gravida, de nou-nascut, botezul in alta localitate, filmulet de prezentare pentru business... ei sunt oamenii pregatiti sa te ajute indiferent ce nevoie ai. Vor surprinde emotiile si frumusetea asa cum e ea in realitate! In plus ai parte de niste oameni minunati cu care poti lega prietenie!
Oana P
Oana P
Daca esti timid sau anxios, la Cristina merita sa mergi! Te scoate din cochilie imediat! Simpatica, prietenoasa, empatica, iti face cele mai frumoase poze a celei mai faine versiuni a ta! Multumesc din suflet! Ne vedem din nou peste 6 luni!
Cristina Hurtupan
Cristina Hurtupan
Fotograf super + locație superba = fotografii de poveste Vom reveni cu drag!
Magdalena Gheorghe
Magdalena Gheorghe
Sa iti faci amintiri cu Cristina este o veselie si o joaca continua :) Recomand cu drag echipa Event Portrait pentru profesionalism si sedinte foto relaxate.
Daniel Crasnaru
Daniel Crasnaru
Recomand cu încredere
Roxana Dragomir
Roxana Dragomir
Recomand cu drag! ❤️❤️❤️ Mulțumesc mult pentru o super colaborare, super poze, super fotograf, super profesionist! Să ne revedem cu bine și pentru alte colaborări!
Cristina Olivia Gaburici
Cristina Olivia Gaburici
Am avut doua colaborari cu Cristina (o sedinta foto de familie, de Craciun, și o sedinta pentru fotografii portret). Este o persoana vesela, atenta la detalii si dornica sa gaseasca cele mai bune solutii pentru o sedinta foto reusita. Am primit fotografiile foarte repede si am fost foarte multumita de calitatea lor.
Alexandra Ioana Culea
Alexandra Ioana Culea
Cristina este minunata! Desi am avut mari emotii, fiind prima sedinta foto a baietelului nostru, totul a iesit perfect. Ne-am distrat foarte tare impreuna, iar rezultatul a fost pe masura- fotografii minunate! Abia astept o alta ocazie de a ne intalni❤
Mihalcea Roxana
Mihalcea Roxana
Cris e o persoană minunata. Fotografiile ei sunt minunate, nu sunt doar niste cadre într-un aparat, sunt momente pentru o viata