MENIU CLOSE

Evenimentul in viziunea noastră

Evenimentele din viata noastra vin si trec, se succed cu repeziciune, insa amintirile raman, drept pentru care este important sa le surprindem si sa le pastram intotdeauna vii.

Fotografia de eveniment este modalitatea prin care pastram acele momente importante de la evenimentele la care suntem prezenti, fie ca vorbim despre emotia drumului spre altar, sau despre bucuria de a arata splendid in tinuta pe care ne-am dorit cu atata ardoare sa o etalam.

Noi, Event Portrait, oferim servicii foto/ video de eveniment care sa surprinda momentele cele mai placute si memorabile pentru tine, indiferent de solicitare, iar experienta noastra ne invata in mod continuu care sunt exigentele cerute pe piata la momentul actual.

Fiecare eveniment este unic si fiecare emotie este diferita. Din acest motiv, noi ne straduim sa realizam materiale foto/ video de eveniment care sa te ajute sa retraiesti momentele si sa le pastrezi dincolo de bariera memoriei tale.

Tipuri de evenimente la care participăm

Nunți

Nunțile sunt o categorie aparte a evenimentelor, fotografiile trebuie să surprindă un eveniment în toată splendoarea sa.

Botezuri

Botezul este un moment unic, care dincolo de petrecerea efectivă, este presărat de emoțiile părinților și ale nașilor.

Petreceri private

Fotografia de petrecere este amintirea în fața căreia râzi peste ani alături de cei mai buni prieteni.

Rezervă-ți data din timp

Te așteptăm cu oferte avantajoase la servicii foto/ video, personalizate, conform detaliilor evenimentului.