MENIU CLOSE

Event Portrait te invita in casa noua

Desi e ceva vreme de cand surprindem emotii, se pare ca ne-am cam luat cu munca. 🙂 Chiar si asa, am hotarat ca este timpul ca Event Portrait sa isi primeasca oaspetii in casa noua, drept pentru care anuntam cu bucurie lansarea site-ului nostru! O spunem cu mandrie si cu bucurie in suflet, suntem tare fericiti ca putem sa va punem la dispozitie acest spatiu virtual care sa serveasca unui dublu scop: pe de o parte sa pastram legatura cu voi si pe de alta sa va oferim ocazia de a ne cunoaste mai bine pe noi si munca noastra, de a va inspira.

Ne descoperim in fata voastra si va aratam pe noul site lucrarile in care investim timp si suflet. Va aratam portrete ale oamenilor care ne-au ales sa ii zugravim frumos, in momentele deosebite ale vietii lor. Veti avea ocazia sa vedeti modul in care noi surprindem emotiile si cum le scoatem in evidenta, astfel incat acestea sa dainuie peste ani cu aceeasi inflacarare. Surpriza, iubire, visare, mangaierea mamei, zambetul bebelusului, stropii de apa, increderea in echipa, cine s-ar fi gandit ca exista atatea lucruri care merita fotografiate?

Noi ne-am gandit ca toate aceste lucruri merita surprinse si pastrate in albume separate de camarile mintii noastre. De aceea va oferim ocazia de a alege din oferta noastra de servicii, pe acela de care aveti nevoie sau pe care vi-l doriti. Exemplificate cu fotografii si discutate in articole separate, categoriile din site-ul abia lansat incearca sa va imbie sa pastrati amintirile la loc de cinste. Iar noi, ei bine noi suntem cei care din umbra vor face ca aceste dorinte sa se transforme in sesiuni foto distractive, din care sa pastrati nu doar amintirile, ci si contactul nostru pentru sesiunile viitoare.

Noi desenati frumos
O “altfel” de marturie primita la unul dintre evenimentele la care am participat

Am impartit site-ul in categorii speciale, pentru a va veni in intampinare cu servicii usor de gasit. Fotografie de eveniment, fotografie de familie sau fotografie de portret, acestea sunt servicii speciale pe care le vom oferi cu mult drag oricarui client. Ramanem fideli fotografiilor de botez, pentru ca asa cum am scris si in prezentarea noastra, suntem parinti, lucru care ne creaza o oarecare afinitate fata de aceste evenimente. Nu neglijam insa fotografia corporate, sau fotografia de familie. Acasa, in studio sau in aer liber, cautam in permanenta noi decoruri de poveste pentru cele mai reusite fotografii, astfel incat ele sa arate minunat in casele voastre si, de ce nu, chiar pe site-ul nostru nou lansat.

Site-ul a capatat asadar forma si a depasit ideea de contur.Este gata sa va primeasca si sa va plimbe prin minunata lume a fotografiei (si in curand a videografiei), pentru a descoperi cate lucruri minunate se pot face cu un obiectiv si multa dedicare.

Va invitam sa ne vizitati si, de ce nu, sa ne oferiti si un feedback care sa ne ajute sa crestem si sa ne dezvoltam astfel incat sa putem acoperi o gama cat mai larga de servicii perfecte pentru voi.

PS:
Multumiri speciale tuturor ce ne sunt alaturi! In special celor ce au contribuit la existenta site-ului nostru!