MENIU CLOSE

Lansare Romania Veritabila – o noua emisiune TVR

Din 8 decembrie 2018, sambata de la 17.30, la TVR puteti urmari o noua emisiune – Romania Veritabila – O emisiune dedicata excelentei, geniului, valorii si traditiei.

Producator/Realizator: Cristina Soloc
Director de imagine: Gabriel Borta
Producator teren: Daniela Andronie
Imagini drona: Cosmin Tomoiaga


Pe 05.12.2018 a avut loc in cadrul Cinema Pro, lansarea emisiunii, cu vizionarea primului episod in avanpremiera. Pe covorul rosu, au defilat vedete, personalitati dar si oamenii care au participat la realizarea celor patru episoade ale emisiunii.


Invitatii din diferite zone ale tarii unde s-a filmat emisiunea au venit, la Cinema Pro, in COSTUM POPULAR 🙂


Cu un pahar de horinca si cu bucate traditionale romanesti, au fost fericiti sa admire oameni, locuri, fapte, prezentate de catre Romania Veritabila.


Echipa noastra a bucurat participatii la eveniment cu fotografii printate pe loc, astfel momentul reusit putand fi cu zambet amintit peste ani.

Ne-am bucurat tare mult de ajutorul dat de catre copii ce frecventeaza cursurile Atelierului de fotografie, sustinut de catre Cristina Anculete in cadrul Operei Comice pentru Copii. Stiati ca cei de la Opera Comica organizeaza diverse ateliere extraordinar de utile pentru cei mici, denumite Atelierele “Micul Artist”? Puteti vedea aici mai multe detalii.


Felicitari echipei implicate in asa o calatorie de prezentat pe ecrane, la cat mai multe astfel de realizari!


Speram cu totii la o Romanie cat mai veritabila!