MENIU CLOSE

Momentul tau este ceea ce noi vrem sa surprindem si in acest an

A trecut ceva vreme de cand micul nostru proiect a depasit usor barierele unei simple idei puse pe hartie. Au trecut zile, saptamani si ani in care fiecare portret de familie, fiecare cadru in natura sau sedinta foto de Craciun au facut o diferenta pentru fiecare dintre voi, cei care ne-ati ales. Au trecut prin ochii nostri si prin lentilele aparatului foto (si video) momente nepretuite pe care ni le amintim si despre care am scris adesea. Asa ne-am dat seama ca de fapt “momentul tau” nu este numai al tau, ci ca si noi ajungem sa simtim trairea alaturi de voi, aratandu-ne ca momentele sunt de fapt cele care trebuie pretuite.

Retrospectiva: Momentul tau, fotografia ta!
Desi se spune ca nu e bine sa te uiti in urma, noi ne amintim adesea primele noastre zile. “Momentul tau, fotografia ta!” acesta a fost sloganul cu care am pornit la drum. Cu toata sinceritatea, nici nu credem ca puteam fi mai inspirati de atat, pentru ca noul an aduce pentru noi credinta mai puternica decat oricand ca viata e formata din momente pe care trebuie sa le pretuim.Ziua magica a nuntii, incarcatura emotionala a unui botez, o petrecere, libertatea pe care o aduce un majorat, petrecerea la care afli ca seful e rocker, acestea sunt de fapt momentele care raman, acestea sunt amintirile care se pastreaza bine intiparite pe hartia fotografica a sufletului.
Sa fim sinceri, ce iti amintesti din anul ce a trecut? Grijile? Supararile, stresul? Sau momentul acela cand ai petrecut o jumatate de zi in natura alaturi de cei dragi? Iti amintesti cum ti-a zambit sufletul de bucurie atunci cand micutul tau a fost botezat? Mai stii acel moment cand fiica ta a facut primii pasi timizi spre tine? Primul “mama”, prima serbare, prima sedinta foto in 3, 4 sau de ce nu, portretul de familie?

Viata e construita din momente suprinse in poze, din stari si trairi pe care ti le amintesti cu sufletul atunci cand le vezi expuse prin cotloanele magice ale casei tale. Nu iti vei aminti noptile nedormite, dar iti vei aminti ca aproape te topeai de drag cu puiul tau la piept sub bradul sedintei foto de Craciun. Poate ca vei uita stresul de la serviciu atunci cand vei sarbatori alaturi de colegi la o petrecere corporate un anumit eveniment, intr-un cadru liber si confortabil. Vei uita ca in ziua aceea poate ca nu aveai bani suficienti, dar iti vei aminti felul in care copilul tau te-a strans de mana: te iubesc, tati.

Avem nevoie de momente care trebuie pretuite!
Aceste momente in mod cert trebuie sa ramana. Sa fie undeva puse la vedere, sa nu ramana uitate in albume foto, ci sa fie vazute si pretuite in ficare zi. Momentul tau este ceea ce noi vrem sa surprindem si in acest an. Ni s-a intarit convingerea ca oferim zambete si bucurie nu doar atunci cand aparatul foto zambeste jucaus, ci chiar si mai tarziu in timp, cu fiecare privire care se indreapta duios spre pozele asezate pe perete, pe semineu, sau pe noptiera pe care se odihnesc linistiti ochelarii tai si crema ei de noapte.

Ne-ati demonstrat ca facem bine ce facem, ca putem aduce zambete si ca putem construi o lume mai buna prin acestea. Ne-am intalnit cu poze realizate de noi in simple vizite in casele voastre. Sufletul ti se umple de bucurie cand vezi un astfel de omagiu pentru ca da, viata este un fagure plin de dulceata momentelor din viata ta. Si da, ne onoreaza ca pretuiti momentele la fel de mult precum o facem noi!
In final, concluzia noastra este aceea ca noul an este un deschizator de drumuri, de trairi, de momente frumoase. Va invitam sa le pretuiti la justa valoare si sa vi le oferiti pentru a simti bucuria acestora pentru cat mai mult timp.

Va dorim in acelasi timp sa incepeti un an cu bine si nu uitati ca momentele familiei vin si pleaca, dar ca noi avem posibilitatea de a le prinde din zbor si a de a vi le darui. Va intrebati cum se poate? Ei bine, poate pentru ca “Momentul tau, fotografia ta” a inceput inainte de orice cu familia noastra.