MENIU CLOSE

Momentul tau : Nunta

Nunta este cel mai grandios eveniment care marcheaza inceputul vietii de familie. Pentru ca este pregatit cu atata minutiozitate, este la fel de important ca fiecare moment si emotie sa fie imortalizate cu atentie, deoarece acestea vor ramane amintiri vii si de necontestat ale inceputului unui drum foarte important impreuna.Nunta este un eveniment marcat de nenumarate etape ce pot fi pastrate cu drag de-a lungul timpului. Imortalizarea lor trebuie sa fie facuta perfect, proportional cu perfectiunea unui eveniment pregatit temeinic, cu mult devotament. Pe langa fotografierea momentelor importante, la fel de importanta devine si fotografierea invitatiilor, a emotiilor acestora sau chiar a reactiilor discrete. Lacrimile miresei si imbratisarea tatalui care isi conduce fiica la altar, sau emotiile unui sot aparent intangibil, glumele cavalerilor de onoare care il imbarbateaza pe mire sau delicatetea domnisoarelor de onoare, acestea sunt doar cateva dintre elementele pe care fotografia de nunta le poarte surprinde.Pentru ca si noi ne-am aflat la randul nostru la inceputurile aventurii noastre in doi, stim cu certitudine ca fotografia de nunta trebuie sa acopere toate detaliile ce scot in evidenta importanta acestui pas. Suntem alaturi de viitoarea familie prezentand idei care sa inspire si suntem deschisi la orice idee noua care ar putea pune in evidenta un eveniment atat de grandios si pe participantii la acesta.

Ne implicam si ne straduim sa lasam clientilor nostri mai mult decat simple albume foto ale nuntii, astfel ca incercam sa le oferim de fapt amintiri vii, care sa ii faca sa tresalte de bucurie ori de cate ori vor revedea aceste imagini dragi.


Nunta reprezinta mai mult decat emotia organizarii si a gestionarii unui eveniment de amploare. Nunta este de fapt despre verighetele care se odihnesc timide pe pernuta, despre florile care denota delicatetea momentului, despre voalul care cade timid peste buclele jucause, despre surasul miresei, despre mandria parintilor, despre iubire si afectiune, despre juramintele pe care le rostesti pentru intreaga viata.

Rezervă-ți data din timp

Te așteptăm cu oferte avantajoase la servicii foto/ video, personalizate, conform detaliilor evenimentului.