MENIU CLOSE

Portret de copilarie- La multi ani, copile!

Mai stii oare parinte bun, primul suras, prima imbratisare si primul pupic al copilului tau?
Da, acel pupic pur, cu urme dulci de lapte si iubire, pe obraji. Cu maini pufoase-n par si talpi micute si grasune care se sprijineau de tine pentru a te cuprinde cat mai bine.

Lasa mamico astazi jucariile pe podea, iar tu coboara din inaltul lumii tale de adult la picioarele micutului tau. Zambeste larg cu sufletul si imbratiseaza-ti familia cu nesat. Instantaneul acesta este parte dintr-o sedinta foto pe care nu o vei uita niciodata. Sedinta foto a vietii voastre de familie. Nu-ti bate capul cu greutatile varstei, caci ele in curand vor fi trecute. Fa poze cu micutul tau, pastreaza-i cat mai mult copilaria, si fii si tu copil in suflet langa el.

Cu spatele aplecat asupra puiului de om, priveste in obiectivul foto pentru a vedea cum primii 3 ani ai sai zboara ca vantul printre colici, gangurit si primii pasi. In portretul de familie actual bratele tale cuprind cu lejeritate copilul minunat ce zambeste strengareste la camera foto.


Cooperarea sa e o dovada ca a crescut deja, independenta sa se vede in atitudinea din poze.


Privindu-ti copilul prin obiectivul foto, la 10 ani ai sai, te vei suprinde intreband cand oare s-a scurs timpul. Din inaltul lumii tale de adult acum nu mai este atat de necesar sa mai cobori, pentru ca el, copilul tau, deja isi inalta aripile catre tine, increzator. El te cuprinde cu bratele sale inca mici, aratandu-ti ca esti intreaga lume a sa. Ce amintire dulce de pastrat in poze si cat de meritorie e ea!


In intimitatea unei sedinte foto de familie, in preadolescenta copilului tau, vechea camera foto isi aminteste cum el era doar cu putin mai inalt decat un trepied. Cum fotograful cauta focalizarea cat mai bine, astfel ca micutul tau sa fie incadrat in poze in decor de vis. Cum gangureala dulce cu pasi micuti si repezi printre decoruri vesele mereu se ascundea. Acum copilul tau paseste mandru si plin de fericire, iar obiectivul foto pare prea mic in comparatie cu aspiratiile sale.

La majoratul copilului tau, corpul nu-ti mai e garbovit. In poze nu mai e nevoie sa cobori la nivelul puiului de om pentru a-l saruta. Iti mai amintesti, mamica draga, ce mic era copilul tau atunci cand l-ai strans prima data in brate? Mainile tale lungi ce il tineau intr-o stransoare lina… Acum adolescentul tau priveste semet peste crestetul tau albit de vreme, iar bratele sale te cuprind ele acum pe tine, asa cum un suflet inocent de copil imbratiseaza un copac. Ce mai portret de familie! Incearca doar sa-ti strangi baiatul in brate, dar vei vedea ca ele vor fi acum prea mici pentru a-l cuprinde. El e falnic si mandru, iar privirea sa ocrotitoare are aceeasi dragoste si grija pe care i-ai purtat-o tu, la primii pasi, la prima rana, la primul examen dificil… Fiica ta, o data cat un ursulet de plus, acum e o adevarata domnisoara si-ajungi sa te intrebi unde-s talpitele lor mici de-odinioara?


Pentru toate exista o vreme, si orice lucru de sub soare isi are timpul sau (Eclesiast 3:1). Pentru ca fiecare moment al vietii voastre de familie este important, pentru noi fiecare etapa a copilariei isi are propria sedinta foto. Noi suntem aici pentru a surprinde toate emotiile si momentele deosebite din viata ta si a copilului tau, de la nastere si pana la adolescenta. De la prima petrecere a sa, botezul, pana la petrecerea de majorat. Suntem alaturi de voi, ca familie, pe toata durata copilariei si a adolescentei copiilor tai.
Noi, Event Portrait, surprindem momentele voastre minunate, intr-un portret de familie, de-a lungul trecerii anilor. Desi cresc, copiii sunt piesele de puzzle ce nu lipsesc din niciun astfel de portret, iar noi suntem mandri ca menirea noastra este aceea de a fotografia insasi viata si dezvoltarea ei.

La multi ani, dragi copii! Un 1 iunie fericit! La multi ani parinti!