MENIU CLOSE

Portret de IE

Romania aniverseaza, iar fotografii surprind cat mai multe detalii ale acestor evenimente (Ziua Nationala , Centenarul Marii Uniri, etc) pe versuri de Andrei Muresanu – Desteapta-te Romane . Echipa noastra va inainteaza un frumos “Portret de IE” 🙂

Event Portrait suprinde in sesiunile foto din studio multe detalii importante pentru cei fotografiati, dar si pentru cei ce le vizioneaza. Astfel ca am surprins in luna noiembrie o superba ie romaneasca de la Romanian Art & Craft purtata cu zambet superb de catre Ioana, o femeie ce pretuieste autenticitatea, traditia, frumosul, dar si calitatea.

Ioana Marinescu – scrie zilnic pe blogul de familie, despre familie, pentru familii, lucruri frumoase si experiente ce merita a fi impartasite: Pisica pe Sarma

Iata ce va transmite, in urma realizarii ultimelor portrete in studioul nostru: “Desi nu ma consider neaparat o persoana patriota, iubesc traditiile si obiceiurile romanesti, iar ia mi se pare un simbol care merita dus mai departe. Eu cand spun ie ma gandesc la Regina Maria si ma emotionez pur si simplu. Mereu mi-am dorit sa port o ie traditionala si m-am bucurat tare mult cand am primit o ie traditionala. Cand am mers la sedinta foto – anuala deja 🙂, realizata de Cristina, am agatat umerasul cu ia in ultima clipa. “Sa fie”, mi-am zis, desi nu eram foarte sigura ca o sa avem timp sa schimbam atatea tinute sau ca o sa isi gaseasca locul in decor. Si totusi, Cristina, ca o maestra ce este, nu m-a lasat sa plec fara fotografii in ie si a surprins in ele exact entuziasmul si bucuria mea de a avea o piesa atat de frumoasa din portul romanesc.”

Multumiri pentru zambete si pentru frumoasa prietenie Ioana! (Dar si ca ne-ai lasat sa o cunoastem pe Ana minunea ta 🙂 )