MENIU CLOSE

Ședința de Crăciun la tine acasă

Unde se simte magia Crăciuniului mai bine decât în confortul casei tale, alături de cei dragi? Este adevărat că imaginile dintr-o ședință foto de Crăciun sunt mai reușite într-un decor de studio, spațios și creat astfel încât să acopere nevoia obiectivului, însă uneori putem ieși din acest context, prin realizarea fotografiilor la tine acasă.

În confortul casei tale te vei simți în siguranță și vei tu însuți, fără a fi intimidat de obiectiv. Mediul îți va fi familiar și nu te vei simți încorsetat de decor. Dacă deja ai decorat bradul de Crăciun, deja ai făcut un prim pas spre propriul decor, pe care noi îl putem folosi în fotografiile profesionale pentru ședința foto de Crăciun.

De ce să alegi o ședință foto de Crăciun la tine acasă?

Noi ne-am gândit la toate nevoile pe care le au clienții noștii. Dacă nu te poți deplasa, sau dacă bebelușul încă mai miroase a lapte și ai vrea să îl protejezi de vremea de afară, dacă îți place atmosfera familiară a locuinței tale și pur și simplu vrei ca pozele să reflexe exact personalitatea casei tale, atunci acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să optezi pentru o ședință foto de Crăciun la tine acasă.

În plus, noi ne punem căciulițele de Moș Crăciun și aducem daruri felurite, în varianta care îți este ție mai accesibilă, tocmai pentru a te bucura și tu de magia minunată a sărbătorilor.

Varianta 1. Miniședință cu decorul casei tale

Dacă vrei să folosim decorul casei tale și să realizăm imaginile profesional, în funcție de amenajarea camerei tale, noi ne conformăm și îți oferim varianta de ședință foto mini, cu durata de circa 30-45 de minute, timp în care vom realiza fotografii nelimitate și vom aduce zâmbete în dar. Pe acestea le prelucrăm și le predăm prin transfer online, iar prețul acestei miniședințe foto este de 350 lei!

Varianta 2. Ședință foto cu decor profesional

Această ședință foto aduce ceva în plus, deoarece noi venim cu fundalul și cu aparatura foto, elemente de recuzită și bineînțeles multă bună dispoziție. Ședința foto are o durată de circa 1 ora- 1 oră și 30 de minute, iar rezultatul se concretizează în fotografii nelimitate, cu predare prin transfer electronic, înainte de Crăciun. În plus, scoatem din sacul Moșului și 5 fotografii printate și înrămate pe loc, pentru a putea oferi o amintire minunată celor dragi.

Prețul pentru ședința foto cu decor profesional este de 600 de lei.

Adevărul este că amintirile au un loc important în mintea și sufletul nostru, iar ședințele foto de Crăciun aduc cu ele magia și bucuria specifică sezonului. Suntem așadar și noi alături de voi, oferindu-vă serviciile noastre foto-video prin care să imortalizăm momentele speciale de Crăciun și nu numai.

Primul Crăciun alături de bebeluș, Crăciunul în 4, Crăciunul în familie, alături de soție, Prăjiturile și laptele Moșului, șemineul cu ciorăpei gata pregătit, scrisoarea care va călători până la Polul Nord, toate aceste lucruri merită să fie fotografiate, astfel încât să îți poți aminti cu drag peste ani de aceste momente.

La tine acasa, în decorul feeric al locuinței tale sau cu decorul profesional și recuzita pe care noi o punem la dispoziție, aproape că nici nu mai contează. Contează însă zâmbetul din sufletul tău, atunci când vei privi aceste amintiri nemuritoare. Așadar, tu ai zâmbit azi?