MENIU CLOSE

Sedinta foto in natura sau reintoarcerea la radacini

Orice sedinta foto este prin definitie un prilej de bucurie, un moment de contemplare a clipei prezente, o clipa ce inmarmureste in postura stabilita de ochii obiectivului foto. O sedinta foto in natura, ca si sedinta foto in studio, pastreaza dulceata amintirilor cu tot ce inseamna aceasta. Si totusi, pentru noi, daca ar fi sa alegem, gama de sedinte foto in natura au un farmec aparte, pe care acum il intelegem dupa ani si ani de experienta.


Pentru noi sedinta foto inseamna mai mult decat simple poze asezate delicat intr-un album, iar natura ne-a invatat ca o sedinta foto in natura este un privilegiu, un dar si o onoare de care trebuie sa ne bucuram cu adevarat.
Iata de ce!
Sedinta foto in natura inseamna libertate!


Da, sedinta foto in natura iti ofera o libertate ce nu poate fi masurata, o libertate care iti permite sa fii cum vrei, cand vrei, unde vrei. Fotografia perfecta pentru noi nu inseamna doar unghiuri calculate, lumina puternica si decorul ideal. Pentru noi fotografia perfecta este aceea care surprinde trairea – atunci cand bucuria iti invadeaza fata, miscarea- atunci cand nu esti constrans de un spatiu mic, extrem de volatil emotiilor si efectul- atunci cand vantul si soarele isi fac de cap cu modelul nostru de fotografiat.
Da, sedinta foto in natura inseamna mai presus de toate libertate, pentru ca in natura oricine isi descopera propria latura exotica din care se pot desprinde reale sclipiri de poze ideale.

Sedinta foto in natura- decoruri de nereprodus!


Natura are modul ei de a ne pune la dispozitie lucruri pe care nu le putem reproduce in studio, oricat de mult ne-am stradui. Da, putem decora un studio cu flori si frunze din diverse materiale, cat mai apropiate de realitate, insa pentru noi pozele perfecte surprind mai mult de atat. Din fotografiile noastre aproape ca poti simti mirosul toamnei si caldura inabusitoare a verii. Din fotografiile noastre aproape ca miroase a zapada, amestecata cu iz fin de scortisoara.
Din fotografiile noastre aproape ca se simt usor faldurile rochiei ce se unduiesc discret intr-o sedinta foto de maternitate. Din fotografiile noastre aproape ca se simte mirosul aprig de iubire. Mirosul proaspat si curat de bebelus.

Sedinta foto in natura- un adevarat spectacol!


Stiti cum se poate schimba vremea de la un moment la altul? Sau cum arata sedinta foto surprinsa chiar in momentul iesirii soarelui de dupa nori?Ei bine noi stim, le-am vazut, le-am fotografiat. Am vazut surasul soarelui pe burtica de gravida, am vazut stropii mici de ploaie mangaind umerii unui tata grijuliu ce-si strange in brate puii. Am vazut portrete de familie puse in valoare de spectacolul naturii, iar de aceea pentru noi natura ramane un adevarat colt de Rai, un spectacol inedit pe care nu il putem pune in opera in studio la justa sa valoare.

O sedinta foto de maternitate sau o sedinta foto cu familia, in studio, reprezinta cele mai simple moduri de a crea amintiri. Insa, oricat de mult am incerca sa ne pastram originalitatea in vederea realizarii unor poze care sa nu semene intre ele, este aproape inevitabil sa se observe un decor similar. Natura este cea care schimba insa aceasta situatie deoarece ea este vie si unica si ofera mereu lucruri noi de care sa ne bucuram. Astfel, sedintele foto in natura, in aer liber, capata frumusetea bruta a unor imagini neprelucrate si ofera la final un rezultat unic, asa cum nimeni nu va mai avea vreodata.
Noua ne plac sedintele foto in natura! Tu ce alegi?