MENIU CLOSE

Surprinde Magia Sărbătorilor de Iarnă într-o ședință foto de familie în aer liber

Miros de brad verde, scorțișoară, ceai cald, ghirlande luminoase, atmosferă de sărbătoare, colinde care te readuc înapoi în timp, în lumea magică a copilăriei tale, atunci când deschideai ușa casei tale să primești colindători, sau poate chiar tu mergeai la colindat…

Acesta este mood-ul și vibe-ul sedinței foto de Crăciun în aer liber pe care am pregătit-o pentru tine și familia ta anul acesta. Iar, cele cel putin 30 de familii cu copii pe care le-am fotografiat anul trecut, ne-au confirmat ca este cea mai bună alegere pe care o poți face pentru tine și familia ta!

Să vă povestim cum a fost anul trecut la ședința foto “Portret de Familie și Magia Crăciunului”? Ei bine, a fost grozav, veți vedea și in imaginile surprinse, o atmosferă de poveste, într-o locație extrem de primitoare cu o curte generoasă îmbrăcată în hainele magiei sărbătorilor de iarnă.

Anul acesta, având deja experiența și feedback-ul familiilor de anul trecut, vă garantăm că va fi cu adevărat o experiență memorabilă. Așa că vă propunem o ședință foto în aer liber, într-o curte ca în basme, dedicată sărbătorii, unde veți auzi cum răsună colinde de Crăciun, cu multe luminițe, ceai cald și încălzitoare de terasă.

De ce să optați pentru o ședință în aer liber?

✅ Este 100% safe, suntem afară, într-un cadru natural și avem o curte împodobită în straie de sărbătoare doar pentru tine și familia ta. Ne dorim să captăm un Portret de Familie cu tematica Crăciunului așa cum ai visat.

✅ Vom avea 3 decoruri reale, care vă vor surprinde toate așteptările. Vă vom întâmpina anul acesta cu un decor spectaculos, să ne luăm doza de bucurie și emoție pentru Anul Nou care bate la ușă și să imortalizăm emoția Crăciunului și a Sărbătorilor de Iarnă într-un cadru de vis.

✅ Curtea atelierului lui Moș Crăciun vă așteaptă să o descoperiți și vă punem la dispoziție toate facilitățile pentru a vă asigura confortul necesar: acces la toaletă, o cameră unde vă puteți schimba două ținute, la căldurică, puteți alăpta în intimitate dacă este cazul.

✅ Din punct de vedere detalii organizatorice, durata ședinței foto este de 50 minute, timp în care vom face un set generos de cadre foto și vă vom livra minim 50 de fotografii. Acestea vă vor fi predate prin transfer online înainte de Crăciun. Costul sedinței foto este de 550 lei și vă puteți programa oricând în perioada 15 noiembrie – 19 decembrie 2021. Pentru zilele de week-end din luna decembrie, va fi un cost suplimentar de 100lei.

✅ Vă puteți lua cu voi la ședința foto în aer liber inclusiv bunicii sau chiar și animalele de companie (suntem pet friendly). Cu siguranță va fi minunat să aveți un portret de familie complet, așa ca de Crăciun. Putem surprinde până la maxim 6 persoane într-un cadru de familie.

Echipa Event Portrait este pregătită să surprindă Magia Sărbătorilor de Iarnă și bucuria Crăciunului văzută prin ochii voștri, cu emoție, căldură și multă bună dispoziție. Și ca de fiecare dată, vă vom întâmpina cu inima larg deschisă, veseli și bucuroși să imortalizăm MOMENTUL TĂU Magic de Crăciun.

Programează o ședință foto

Dacă îți dorești o ședință foto de Crăciun împreună cu familia ta, așteptăm să ne contactezi pentru a stabili mai multe detalii.