MENIU CLOSE

tuincentru.ro – Portret de Adela Ionita

Adela Ionita, freelancer dedicat dezvoltarii personale si antreprenoriatului.

A lansat in 2014 site-ul www.tuincentru.ro – un spatiu de invatare si redescoperire de sine, prin care sprijina oamenii ce vor sa fie impliniti atat personal, cat si profesional.

Pana sa devina freelancer, a lucrat o perioada lunga in marketing, in domeniul farmaceutic. Pasiunea pentru scris a existat, totusi, din totdeauna chiar daca nu a reusit mereu sa o valorifice. Insa, atunci cand a simtit ca trebuie sa faca altceva decat ce a ales initial pe plan profesional, scrisul a revenit ca si cand nu ar fi plecat niciodata. De atunci, totul s-a legat in mod firesc. A inceput sa scrie si, pentru ca proiectul devenea tot mai mult o afacere, la un moment dat a decis ca acesta va fi singurul drum pe care va merge.

Acum lucreaza pe cont propriu si scrie pe teme de antreprenoriat, freelancing si dezvoltare personala, scrie pentru alte companii, in functie de profilul fiecareia, este trainer si colaboreaza cu oamenii care vor sa isi deschida un business propriu. Iubeste ceea ce face, iar rezultatele pe care le are, clientii multumiti si aprecierile lor sunt cea mai frumoasa rasplata.


Adela : “Un aspect grozav de cand sunt freelancer este acela ca am ocazia sa intalnesc oameni minunati, oameni care pun multa pasiune in munca lor. Asa am ajuns sa o cunosc pe Cristina Jilavu – maestru fotograf la Event Portrait, pentru sedinta foto pe care o planuiam. Personal, nu agreez sedintele foto dar am nevoie de fotografii in profesia mea asa ca, intr-o zi, inevitabilul s-a produs. Ne-am intalnit, sedinta a inceput intr-un mod spontan si, fara sa imi dau seama cand se intampla totul, prejudecatile mele dispareau una cate una.


Cristina stie sa alunge teama de aparatul de fotografiat, stie cum sa vorbeasca astfel incat sa creeze un mediu confortabil si intelege foarte bine trairile noastre in fata camerei. Gaseste unghiurile potrivite, alege fundalul ideal fiecarei fotografii, pune in valoare exact ce trebuie evidentiat. Intreaga sedinta a fost o placere, cu toate ca a inceput cu multe emotii si cu “nu stiu ce sa fac si cum sa stau”. Nu am simtit cand a trecut timpul si, cu siguranta, urmatoarea mea sedinta foto, tot la Event Portrait va fi. ”

Iti multumim pentru zambetele oferite! Iti multumim ca ai fost tu in centrul obiectivului nostru!