MENIU CLOSE

Un portret de viitoare mamica

O noua viata cand apare este mai mult decat o minune. Bucuriile sunt diferite, emotiile sunt nemasurabile, iar familia se redefineste.

Am intalnit o frumoasa familie, ce a ales echipa noastra pentru o sesiune foto in studio, de maternitate.

Ne-am bucurat ca stiam de existenta unui frate mai mare, ce a inseninat toata atmosfera.

El asteapta o surioara 🙂 si ne incurajeaza atat pe noi cat si pe ai lui parinti ca va fi cel mai dragatos fratior din lume! (sa speram ca surioarei ii va da multi pupici iubareti, ca mamei nu a vrut nici unul sa ii dea pe parcursul sedintei foto)

Mamica a fost tare incantata de sedinta foto, astfel ca a venit foarte pregatita: burtica era pictata superb, foarte colorata, cum ne place si noua sa fie totul. De asemenea toti 3 aveau tricouri pictate, o placere sa le vezi zambetele. Evident pictura de pe burtica se asorta cu tricourile.. o incantare pentru camera.

In partea a 2-a a sedintei am incercat sa ii dam mamei si ceva mai multa feminitate, cu o rochita verde. Tenului i se potrivea perfect, ne-a ajutat sa o vedem si asa, pentru ca fiind o fetita in burtica, trebuie sa se obisnuiasca cu purtatul rochitelor (zilnic daca se poate, precizam din experinta 🙂 )A fost o sesiune tare relaxanta, ce ne aminteste ca timpul de calitate se scurge tare repede. Un copil aduce mereu gingasie, atmosfera calda, dragoste mult mai multa in familie.

Nastere usoara sa fie! Apoi intelepciune si rabdare sa creasca mare si frumoasa minunea!